5 Metoder Andrew Wiggins forbliver aktive fra retten

Som en ekspert basketballspiller bruger jeg meget tid på banen. Men jeg er afhængig af et par andre aktiviteter for at holde mig aktiv og i form, når jeg ikke spiller bold. Jeg ønskede at tilbyde en vis indsigt i, hvad jeg gør på daglig basis, så her er min liste over foretrukne træning fra banen:

1. Lange gåture

Enhver, der overholder mig på det sociale netværk, forstår, at jeg kan lide at tage mine to hunde, Cassie og Rocky, på lange gåture. Jeg glæder mig over at tage dem ud på sporene ved søen i min hjemby Minneapolis, og vi går typisk ud på tre gåture om dagen. I løbet af denne tid bringer jeg typisk et legetøj, så de kan spille hentning og konkurrere med hinanden for at se, hvem der bringer det tilbage til mig hurtigst (så de får også en træning!).

2. Vægtløftning

At træne med vægte er en væsentlig del af min rutine. Jeg opdager det vanskeligt at tilegne sig stabil vægt på grund af min krop og stofskifte, men at løfte vægte går en lang metode til at hjælpe mig med at nå mine mål. Jeg har lige for nylig udviklet et personligt fitnesscenter i mit hjem, som jeg bruger tre til fire dage om ugen, når jeg er i byen. Dette hjælper mig med at bevare min udholdenhed, så jeg kan forblive stærk og sund gennem hele sæsonen.

3. Bowling

Ikke så mange mennesker forstår dette, men når mine gode venner og husholdning er i byen i løbet af lavsæsonen, tager jeg dem direkte til bowlingbanen! Vi går head-to-head mod hinanden, og selvom jeg ikke kan lide at prale, kommer jeg typisk ud på toppen som den store vinder. Det kan til tider blive ekstremt konkurrencedygtige, og det bringer det allerbedste ud i mit Mexicos fodboldlandshold Trøje spil.

4. Ping Pong

Ping Pong er en af de sportsgrene, der ikke inkluderer at løbe op og ned, men det fører til en meget sved træning på grund af al den konstante side til Costa Ricas fodboldlandshold Trøje side bevægelse. Ting kan blive særligt hjertepumpende, når det er en tæt kamp eller en lang rally.

5. Jogs og løber

Som adskillige mennesker måske ved, var min mor en olympisk bane- og feltatlet, så løb er i mit blod. I løbet af mine off dage kan jeg godt lide at kaste på mine hovedtelefoner, få min musik i gang og tage jogs rundt om søen for at fjerne mit sind.

At være en ekspert atlet indebærer at skulle regelmæssigt være på farten. Hver gang jeg har nedetid eller en fridag, glæder jeg mig over at drage fordel af disse alternative aktiviteter, fordi fysisk bevægelse og motion er det, jeg kan lide at gøre. Og jeg kan også godt lide at spore mine aktiviteter – hvilket indebærer, at jeg altid bruger min Fitbit Ionic, når jeg er på farten!

Denne info er kun til akademiske funktioner og er ikke ment som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins er en ekspert basketballspiller i National Basketball Association. Han er i sin Marokkos fodboldlandshold Trøje 5. sæson med Minnesota Timberwolves. Han blev født og steg i Vaughan, Ontario og gik på college ved Kansas University. Han blev valgt nr. 1 i NBA -udkastet i 2014. Han fortsatte med at vinde Rookie of the Year og var den allerførste canadiske, der vandt disse hædersbevisninger. Han kommer fra en stor, atletisk familie. Hans mor var en canadisk olympisk sprintmester, og hans far spillede i NBA. Personligt har han et besættelsesgennemsnit på 19 point 4 rebounds og 2 hjælper pr. Kamp. Han er den 4. yngste spiller i NBA -historien til at score 3.000 og 4.000 point og den 4. spiller under 22 år i NBA -historien for at registrere på hinanden følgende 40 point -spil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cat MatCat Mat

Jeg fik hus fra krydstogtet i dag omkring kl. 10. Kassen med Cheerios holdt mig ikke over, så jeg spiste en ægte morgenmad såvel som fanget på e -mails, mens