British Journal of Sports Medicine – Tilføj hydratiseringsefterspørgsel til MMA

Der er mange dokumenterede situationer med skade i MMA på grund af den dybe dehydrering, der inkluderer hurtig ekstrem vægtskæring. Den farligste fare er måske for øget hjernetraume såvel som død, der kommer fra at blive udsat for strejker, mens de ikke er helt hydreret. Da denne markedets bred metode ender med at blive meget bedre anerkendt af offentligheden, kræver der mere lovgivningsmæssig reform.

Den seneste kommer fra British Journal of Sports Medicine, der denne måned offentliggjorde en artikel, der gennemgik regionale hurtige ekstreme vægtskårne metoder samt bemærkede ”en alarmerende vægtkultur.”.

Metoderne fra de undersøgte atleter udsættes som overholder –

I alt deltog 67% af atleter i en tidligere ikke -rapporteret metode til ‘vandbelastning’, hvorved atleter reducerer natriumindtagelse såvel som overdreven vand (f.eks. 20–23 entusiast 3 dage), i troen vil det udløse en ‘skylningstilstand’ For at forårsage ekstrem urinproduktion.

Flere atleter (17%) rapporterede anvendelsen af løsninger til at øge svedten ved at øge cirkulationen
F.eks. Vidunderlig sved) eller ved at blokere porerne (f.eks. Albolene).

Atleter (37%) forbrugte recept såvel som over-the-counter diuretika og

13% anvendte intravenøse linjer (1 selvadministreret, 3 administreret af en læge) såvel som glycerol for at motivere rehydrering efter indbygning.

I alt forbrugte 73% af atleter ernæringstilskud under vægtskæring, skønt 61% ikke forstod, om kosttilskud blev testet for forbudte stoffer

Hundrede procent af MMA-atleterne deltog i total faste eller lavt kulhydratdiæter i de sidste 3-5 dage før vejning af og fremmede derved ‘relativ energimangel’

Kun 20% af atleterne erhvervede kostrådgivning fra kvalificerede sportsdiætister/ernæringseksperter, med størstedelen af rådgivning fra coacher, kammerater såvel som webkilder.

Lægerne krævede lovgivningsmæssig reform af denne praksis, herunder den metode, jeg har været mest vokal om, nemlig at tilføje en hydrationsefterspørgsel efter atleter, når de lægger vægt. Ja, dette vil dramatisk ændre det nuværende landskab af vægtklasser atleter bruges til at stride i, men det vil bringe fornuft tilbage til grunden til, at vægtklasser findes på det allerførste sted – Fighters Sikkerhed,

Specifikt anmoder BJSM om, at regulatorer rutinemæssige “vejer-ins 24 timer eller mindre før konkurrence sammen med meget lidt AZ Alkmaar Trøje hydrering acceptable grænser.”

Den fulde forskningsundersøgelse kan opdages lige her – alarmerende vægtskæringsmetoder i MMA

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Undersøgelse opdager hurtige ekstreme vægtskæringer fører til “øget muskelmasseskade” i MMA Fightersapril 2, 2015in “Safety Studies”
Undersøgelse opdager om vægttabsmetoder / hydratiseringsniveauer Tigres UANL Trøje i MMA AthletesoCOP 13, 2016in “Sikkerhedsundersøgelser”
California Eyes Weight Cut Reform in Mmamay 12, 2015in Kashima Antlers Trøje “California Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post