Boston Lloyds indløsning?

af Mike Arnold

Jeg indrømmer, at Boston’s historie er den posttitel muligvis en smule prætentiøs, men jeg er ikke lige her for at gå over Boston så meget som jeg er det eksempel, han har fremsat – både den store såvel som det dårlige – og ved at gøre det, Hjælp måske andre med at forhindre et par af de fejl, der er så udbredt i bodybuilding -kvarteret i dag.

Ved at tjekke Bostons stigning til popularitet bliver det øjeblikkeligt tydeligt, at han er en af de få, der er som i stand til at få betydelig offentlig eksponering såvel som accept (i det mindste fra en bestemt del af befolkningen) uden nogen form for legitimationsoplysninger, betydelige resultater eller over typisk forståelse inden for hans felt. På en forstand gør dette hans nuværende popularitet til alt det meget mere imponerende, men det påberåber sig ligeledes bekymringen “hvordan skete dette”?

Vi online i en tid med øjeblikkelig tilfredsstillelse, hvor folk vil have alt i går. Forværre tingene, vores samfund muliggør, tilskynder endda denne mentalitet ved at gøre dette muligt på næsten alle områder af vores liv. Hvis vi ønsker information, er der mindst et halvt dusin medier, som vi hurtigt såvel kan opdage næsten alt, hvad vi vil vide. Hvis vi er sultne, er der 100’ere restauranter såvel som købmandsforretninger inden for få miles fra vores huse, der er parat til at forsyne os med det kulinariske trang, vi ønsker. Hvis vi vil rejse, kan vi være på et fly til hvor som helst i verden inden for få minutter til timer. Hvis vi ønsker at blive underholdt, har antallet af tilbudte valg endt med at være så enorm, at det bare at vælge en aktivitet har endt med at blive kompliceret. For dem, der ønsker at få adgang til alle disse ting på én gang, er der hele byer, der aldrig sover, viet til at levere enhver mulig overbærenhed, som en fyr måske ønsker inden for et øjebliks varsel (Vegas, nogen?).

Med dette i tankerne, er det lidt spørgsmål, at når Boston trådte videre med sine nu populære før & efter fotos, mens han tilskriver hans succes næsten fuldstændigt til steroider, at de med lignende ambitioner ikke ville være interesseret i hans erklæringer om overnatning? Det er fra denne platform, bevæbnet med moderne sociale medier, at Boston samlede en overholdelse af ung generation y fyr såvel som kvinder, der er tilbøjelig til fysisk perfektion, men alligevel ikke bekendt med vanskelighederne såvel som ofre, der er nødvendig for at opnå det. For dem, budskabet, “bare tag steroider så godt som de vil gøre alt for dig”, måske ikke have været sødere. Selvfølgelig, de forstod, at vægttræning ville være nødvendig, så godt som de sandsynligvis endda skulle forbedre deres diætplan lidt, men det vigtigste budskab blev kommunikeret var klar – at medicin er katalysatoren til fysisk storhed, hvilket gør det muligt for en at lave Meget mere udvikling på et års træning end i fem års uassisteret indsats.

Til sindet hos en teenager eller ung 20-noget var dette rent guld. Husk ikke de potentielle konsekvenser. Når alt kommer til alt syntes Boston at gøre Englands fodboldlandshold Trøje det meget bedre end nogensinde så godt som han brugte et ton lort! Misforstå mig ikke, der var meget mere ved Bostons succes end løfter om øjeblikkelig tilfredsstillelse. Han er en elskelig fyr, tilsyneladende ærlig, såvel som fortæller det som det er, ja, i det mindste i henhold til hans egen forståelse. Dette er beundringsværdige træk såvel som intet spørgsmål bidrog til hans popularitet. Alligevel overtalte løftet om at opdage en krop i en flaske, troværdighed med hans før & efter fotos, overtalte masser af det en fantastisk krop blev mest udviklet med testosteron såvel som Dianabol, snarere end træning såvel som ernæring.

Selvom der blev indført en række kritik mod Boston i begyndelsen af hans på internetmålet for at ”uddanne” masserne, var det, der syntes at genere de meget mere erfarne medlemmer af Bodybuilding -kvarteret mest, hans uapologetiske forslag til store doser ud over hans prioritering af medicin frem for alt andet. Ligesom mange unge mennesker, der besidder en entusiasme for sporten, begyndte han langsomt at se fejlen i sine metoder såvel som inden for kort tid, hans synspunkter begyndte at ændre sig, såvel som deri lægger forskellen mellem Boston Lloyd såvel som mange andre, der fremsætter unøjagtige oplysninger. Han talte fra en placering af uvidenhed i stedet for at gøre et bevidst forsøg på at narre masserne. Selvom dette ikke griber ind i hans foreløbige opførsel, gør det det meget mere forståeligt, især på en dag såvel som alder, hvor den normale bodybuilder tæller på nettet som en hovedkilde til information; Et risikabelt forslag, for at være sikker.

Efter at have søgt rådgivning Manchester United Trøje med respekterede kilder såvel som med et par mange flere års opdagelse under sit bælte, begyndte Boston at offentligt anerkende sine tidligere fejl. Ikke længere en tilhænger af megaposering, rådgiver Boston nu en meget mere moderat teknik til medicinbrug, især i noviceBrugere. Tilsvarende vigtigt er han langsomt overført fra ”medicinen er alt” tankesæt til et meget mere afbalanceret synspunkt. Bestemt, i mindre end 25 år, har han en lang metode til at gå, men i det mindste begynder han at distancere sig fra sine tidligere følelser.

Sager til forståelse til side, vi er nødt til at give kredit score, hvor kredit score skyldes såvel som temmelig ærligt, Boston går turen. Han er i overensstemmelse med sin træning såvel som diætplan såvel som har udviklet en ganske respektabel fysik. Meget mere så har han demonstreret den mentale vedholdenhed, der er nødvendig for at komme i konkurrenceform – en karakteristik, som mange andre med højere kvalifikationer mangler. Naturligvis har masser af andre unge fyr udviklet en krop lige så stor eller bedre, men det er irrelevant. Pointen lige her er, at Boston ikke kun er en lænestolsteoretiker, der sidder i huset og spiser kartoffelchips, mens de fremsætter understregninger til sine klienter bare for lort såvel som fniser.

Af såvel som stor er han sin egen marsvin, der tester tingene ud på sig selv i et forsøg på at se, hvad der fungerer så godt som hvad der ikke er så godt som om vi virkelig er oprigtige med os selv, nøjagtigt hvor mange af os Hvem banker Boston for at være “uansvarlig” gør det nøjagtige nøjagtige samme lort? Der er masser af mennesker, der er tilgængelige, der er helt uansvarlige med deres helbred – ved hjælp af enorme doser, der gør det muligt for sig Og wellness-foranstaltning såvel som til toppen af off, mange af disse mennesker er 10-20 år ældre end Boston-en tid, hvor nogen er meget mere tilbøjelige til at opleve alvorlige stofinducerede sundheds- og wellness-problemer.

I virkeligheden er Boston ikke meget anderledes end masser af os – han havde bare den modighed (nogle ville telefonen kalde det dumhed) for at sætte alt tilgængeligt for offentligheden at se. Nu er jeg på ingen måde at antyde, at Bostons påståede 13 gram cyklus er overalt tæt på normen, men bortset fra dette entydige tilfælde har han ikke været nogen steder i nærheden af så ekstreme i efterfølgende cykler. En ting er stadig sikker på, uanset om du kan lide ham eller ikke lide ham, havde Boston fremsat et navn for sig selv, selv til det punkt, at hans krænkere forstår, hvad han har op til.

Som en, der komponerede en tidligere post, der var centreret omkring Bostons dårlige valg, kan nogle få af jer måske undre sig over, hvorfor jeg har haft ændringen af hjertet. Før vi går på en form for yderligere, lad det forstås, at jeg bare er snarere end Bostons tidligere synspunkter nu, som jeg var dengang. Men med tiden har jeg opdaget, at mange af de personer, der kritiserer Boston, ideal eller forkert, er hyklere. De beklager sandheden om, at han sprang ideel ind i høje doser, sendte ud af hans udnyttelse til masserne, brugte sin YouTube -berømmelse til at lokke intetanende ungdom til at ansætte ham til “coaching”, såvel som førte folk på afveje med hans medicin er uanset mentalitet.

Først og fremmest kan du virkelig forkaste ham for at acceptere penge fra folk, der vil have hans tjenester? Uanset hans kompetenceniveau, hvilken håbefulde instruktør vil afvise potentielle klienter lige da nogen anden kan tro, at han er ukvalificeret? 22 år gammel må det have været en drøm, der er gået i opfyldelse for ham såvel som et stort skridt mod monetær uafhængighed. Jeg sætter spørgsmålstegn ved, hvordan mange mennesker lige her med et lige dygtighedsniveau ville have afvist en sådan mulighed? Min antagelse er ikke mange.

For det andet, hvis Boston ønsker at tage de juridiske farer, der inkluderer pudsning af hans aftale med omkring YouTube såvel som at skitsere hvert element i hans personlige brug, hvorfor skal nogen anden give en lort? Hvis det er hans fare at tage. Du er gratis at tro, at det er tåbeligt, uansvarligt eller hvad som helst, men det giver ikke begrundelse for at hate fyren. Fra hvor jeg står, ser det ud til, at hans mulighed har betalt sig, i det mindste indtil videre.

For så vidt angår Boston, der førte den yngre generation på afveje, gimme en pause. Boston er et produkt af dagens yngre generation, ikke årsagen til det! Jeg vil ikke sidde lige her samt oplyse, at ingen er blevet ført på villspor af hans ord, da jeg er sikker på, at der har været meget mere end et par naive individer, der omfavnede hans foreløbige Outlook -krog, linje samt synker . De kan endda opleve problemer med sundhed og wellness siden det, men lad os få noget lige – enhver, der vil begynde at fastgøre en masse ulovlige medicin i deres krop uden at gider at informere sig selv om emnet er en moron såvel som sandsynligvis have Endte med at tage dårlige henstillinger fra en anden alligevel. Mennesker, der holder op med at arbejde for at vise personlig forpligtelse på sådanne områder, gør det PSV Eindhoven Trøje siden deres egne psykologiske-mentale mangler, ikke siden de uskyldigt blev dyppet af en 22 år gammel ung på YouTube.

Personligt opdager jeg Boston interessant såvel som i modsætning tilMange andre med en lignende grad af indflydelse, han kommer ikke ud som en viden-det-alt. Jeg værdsætter ligeledes, at han er klar til at indrømme, når han har forkert så godt som er en ivrig lærer. Så længe han bevarer disse egenskaber, vil han sandsynligvis ende med at gøre ganske godt for sig selv, idet han antager, at hans YouTube -antics ikke lander ham i fængsel, før det sker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

For tykFor tyk

Nogle ting i mit liv er lidt for tykke i disse dage. Heldigvis kan Ben lide tingene temmelig tykke Desværre gør jeg det ikke. Mine mest aktuelle videoer Løbende idé