Rock n Roll Los Angeles Half Marathon

I morges vågnede jeg op før kl. 05.00 for at komme på vejen 2 timer før RNR Halloween Half Marathon i LA. Los Angeles ligger omkring 50 mil nord for mig, så jeg regnede med en time at køre der såvel som en time til at parkere/komme til starten.

Jeg fløj ned ad motorvejen, indtil jeg kom til udgangen til løbet. Derefter blev ting skøre. Kort historie: Jeg sad på motorvejen ved Ramp Bridge i 45 minutter tomme. Lektion: Dette er grunden til, at du gifter dig eller får en ven, så nogen kan køre dig så godt som du kan hoppe ud af køretøjet samt gå til starten.
Mine seneste videoer

Golden Retriever tager ikke sine piller!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Næste op
Løbende spids forbliver sund under Covid19 -udbruddet
02:25

Direkte
00:00
08:21
02:19

Ved noget jul Halloween -mirakel kom jeg der, opdagede en parkeringsplads, ramte badeværelset såvel som var i stand til at gå ind i Corral 5 for at køre.

Løbet startede / afsluttede på LA Online såvel som det væsentlige centerområde. At tænke på disse placeringer er designet til at holde enorme skarer, som jeg troede, at motorvejsdilemmaet var underligt.

Jeg ønskede at tage det enkelt på dette løb, men jeg stoler ikke på mig selv til at løbe smart. Heldigvis (??) fungerede min iPod ikke, så jeg havde ikke musik til at pumpe mig op. Således løb jeg konservativt.

Jeg brød også løbsregel nr. 1 – prøv ikke noget nyt på løbsdagen.

Jeg har tænkt på at bruge kompressionssokker til Ing NY Marathon, men jeg har aldrig rigtig brugt dem til at løbe (kun til bedring). Så jeg prøvede det i dag! Jeg ved, jeg online på kanten. (Jeg vil snart dele mine tanker om dette.)

Da jeg prøvede at nyde løbet, besluttede jeg at buste min telefon på Mile 9 samt tage nogle billeder. Jeg gør det aldrig !!! Wow – jeg føler mig virkelig Fiesty i dag!

Jeg afsluttede på under 2 timer, jeg vil oplyse 1:57 ish såvel som følte mig stor! Kl. 12.2 indså jeg: “Hej, du har din telefon, så du kan bruge det til musikgeni!” Jeg lyttede til 2 melodier såvel, da løbet var forbi.

Så snart jeg krydsede overfladelinjen, gik jeg hen til chokolademælkboden efter nogle forfriskninger. Af en eller anden grund er kølig chokolademælk 10 gange mere velsmagende efter et løb. Inspicér team -tankning for mere information.

Derefter tilfredsstillede jeg et par besøgende – hej Monica såvel som Ann! såvel som på vej til VIP -teltet. (Jeg scorede et VIP -armbånd fra Ing.)

Det er ret vidunderligt – de har mad, øl såvel som champagne såvel som borde, som folk kan slappe af såvel som hængende.

Jeg kredsede madbordet og beundrede alle godbidder, før jeg graver ind …

Jeg tilfreds med mine #IngClassOf2012 -partnere i kriminel handling Dave samt Steve der!

Jeg fik en vaffel, frugt med noget granola, en æg burrito såvel som den fantastiske græskar cookie. Desværre følte jeg ikke burritoen såvel som kun tog en bid af cookien, men ikke huskede det, da jeg gik til The Watch the Concert.

Se? Vi så efter race-showet fra bag scenen.

Det sjove ved dette løb er, at det er lige før Halloween såvel som så mange mennesker klædt ud! Der var en kostume -konkurrence i slutningen, så godt som jeg fik et par fantastiske skud af de bedste udfordrere. (En besøgende var i denne konkurrence – lad mig forstå, hvem du er!)

Jeg er nødt til at give et enormt råb til RNR for at arbejde med ASPCA såvel som at motivere kæledyrsoptagelser. De havde hvalpe såvel som et adoptionsdrev på Surface Line Festival!

Det var sjovt at hænge ud med mine NY Marathon -fyre i dag! Vi tilfredsstiller alle igen i New York på mindre end en uge! Helt vildt.

Efter løbet gik jeg hen til min mors (der lever meget bedre til LA) på et besøg. Men jeg stoppede lidt ved min foretrukne gamle negleplacering først. Det har været så godt!

Og min succesdans … korn såvel som vandmelon. Ja kammerat.

Nu er det bare en enorm ol ‘nedtælling indtil New York. Tid til at hvile, kulhydrat tons såvel som håb, Sandy er længe gået, før jeg kommer dertil!

Spørgsmål: Hvis du skulle til at kjole op til et løb – hvad ville du være?

Jeg ville være en skildpadde, så jeg tager måske min tid.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Mail

Del

Fortsæt med disse:

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultater samt sammenfattning. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind

Surf City Half Marathon -resultater samt sammenfattning

Surf City Half Marathon -resultater samt sammenfattning

Surf City Marathon såvel som halvmaratonresultater samt sammenfattelse. Billeder såvel som sjov fra halvmaratonløbet i Huntington Beach

OC Half Marathon -resultater såvel som top 13 højdepunkter

OC Half Marathon -resultater såvel som top 13 højdepunkter

OC Marathon såvel som halvmaraton race -resultater. Orange region sammenfattelse såvel som fineste dele af 13,1 mile løb. diskonteringspriser for andre

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap såvel som gennemgang. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program såvel som raceevaluering samt tip til

Skulle du strække eller skumrulle efter et løb såvel som OC Half Marathon Recap Podcast 79

Skulle du strække eller skumrulle efter et løb såvel som OC Half Marathon Recap Podcast 79

OC halvmaraton resulterer såvel som sammenfattning. Racedagstips samt evaluering af kurset. såvel som skum rullende vs. strækning – som er b

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 Højdepunkter fra løbet!

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 Højdepunkter fra løbet!

Rock N Roll San Diego Half Marathon Resultat samt sammenfattelse. Run -programmet såvel som højdepunkter fra løbet! VIP -oplevelsen en

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post