Professionel boksning rådes til at omfavne ensartede nationale krav til hjerne -sikkerhed

Som for nylig omtalt, er en af de Camerouns fodboldlandshold Trøje mest afgørende bekymringer i kampsportmedicin nøjagtigt, hvor meget hovedtraume er lige så meget?

Selvom svaret ikke er kendt, kan det nuværende regulatoriske landskab muligvis bruge forbedring i valg af, hvornår regulatorer skal trække stikket på en atlet, der er ‘for hård til deres eget gode’. Fluminense Trøje Med henblik herpå blev der offentliggjort en afgørende forskningsundersøgelse i dag i Journal of the Doctor såvel som sportsmedicin, der behandler dette problem samt kræver lovgivningsmæssig konsistens.

I dagens indlæg med titlen Bestemmelse af hjernens fysiske egnethed til kamp: Er tiden inde? Forfatterne fremhæver sandheden, at “op til 20-50% af de tidligere ekspertboksere” viser symptomer på kronisk hjerneskade. De bemærker desuden, at ”den nøjagtige tærskel for skader, der er nødvendig for produktion af både akut såvel som kronisk neuropatologi, forbliver undvigende; Derfor er tidlig detektion såvel som korrekt administration af neurologisk skade i ekspertboksning afgørende ”.

Den note, at uden central retningslinje “er der lidt ensartethed med hensyn til den medicinske retningslinje for ekspertboksning i USA” med nogle provisioner, der forstår farerne for hovedtraumer langt mindre end andre. Forfatterens telefonopkald til et ensartet sæt minimumskrav til hjerne -sikkerhed, der ville blive tilbudt såvel som delt mellem stater. De foreslåede krav inkluderer –

Standardiseret neurologisk test

Brug af neuroimaging

Vedtagelse af et kampeksponeringsindeks for at bestemme krigere med høj fare

At tænke på at søge biomarkører i de kommende år, hvis deres videnskabelige relevans bliver klarere

Posten slutter med at overholde den endelige tanke –

Desværre er akutte såvel som kroniske hjerneskader de mest typiske skader, der er påført af boksere. Sporten er længe blevet reguleret af specificerede provisioner, men i øjeblikket varierer disse styrende organer meget i levering af boksers neurologiske sundhed og velvære. Masser af specificerer mangler fineste metodiske medicinske krav såvel som håndhævelse varierer meget, hvilket fører til forumkøb af bokseren indtil en positiv kæmpende placering er placeret. Specificer retningslinjen for boksning resulterer ligeledes i rentesatsekonflikter, da streng retningslinje med en specification kan forårsage tabt overskud, når der arrangeres en kamp andetsteds. Boksning forbliver den eneste store sport i dette land, der mangler en central lovgivningsmæssig organisation. Hjernerystelse såvel som vedvarende hjerneskade er en særlig betydelig fare for boksere, da målet med sporten Atalanta BC Trøje faktisk er at give modstanderens hjernerystelse. Med undersøgelser, der estimerer, at så meget som halvdelen af alle boksere vil opleve fra kroniske traumatiske hjerneskader, er tiden inde til fremme af ensartede minimumskrav til hjernesikkerhed, som alle specificerer inkorporeret. Boksers sundhed og velvære såvel som den langvarige levedygtighed af sporten afhænger begge af den.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Antal bouts såvel som år med kæmpende tilknytning til minimeret hjernevolumen i boksere såvel som MMA FightersJanuary 30, 2015in “Safety Studies”
Nevada Athletic Compensation tager lovgivningsmæssig føring med konkurrentens hjerne Healthapril 28, 2016in “Safety Studies”
British Journal of Sports Medicine – Tilføj hydratiseringssefterspørgsel til MMAOCOBER 16, 2015in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post