Kemisk krigsførelse

af Matt Meinrod

En hel del har ændret sig i de sidste 15 år i Bodybuildings kemiske spil. Selv kosttilskuddene er gået til et nyt niveau, som de ikke længere har set som en spredning af penge. Prohormoner er lige så store som farmaceutiske stoffer; UGL’er er en crap shoot; såvel som Mexico – hvem i helvede går stadig ned til Mexico for deres udstyr? Responsen er ingen.

Jeg er ikke sikker på, at tingene er meget bedre i dag end i 90’erne. Gevinstens adgang til er lettere, men forvirringen er meget højere. Hvis du ønskede at opdage om AAS for femten år siden, var der kun nogle få pålidelige valg på Internettet. Nu er der faktisk adskillige websteder, der alle erklærer at forstå den allerbedste såvel som hurtigste metode til Sporting CP Trøje at få en nybegynder, der vises som en national konkurrent på øverste niveau.

Da jeg begyndte at løfte i midten af 90’erne, husker jeg at gå ind i GNC for mine kosttilskud. Uden for en mor såvel som Pop Health and Wellness Food Store var GNC det eneste sted at få kosttilskud. Muscletech såvel som EAS førte metoden med Cytodyne Technologies, der kom bedst op.

Den gamle vagt var Met-RX, Champion Nutrition samt designer valle. Alle, som jeg hang ud med, var så begejstrede for kreatin. Husk, at det lige var kommet ud, såvel som mænd fik fantastiske gevinster helt naturlige for de allerførste gange i deres liv. Phosphagen HP såvel som CellTech var de enorme hunde i spillet. Det var så let. Chug noget sukkeret op kreatin, guzzle Et par kasketter med rippet brændstof såvel som fra os alle gik for at blive enorme såvel som enorme.

Hvis du var et gearhoved tilbage, forstod du enten nogen eller virkelig gik syd for grænsen til en regional farmaki i tijuana. Se, 15 år tilbage var Internettet ikke helt operationelt. Du spørger mænd i dag, hvad en ampulle er så godt, som de sandsynligvis ser på dig på tværs af øjet. Det var baglæns dengang. Du forstod, at dit udstyr var ægte meget flere gange end ikke, men det var som en sort-ops-skjult mission. I dag kan enhver form for idiot med Borussia Monchengladbach Trøje et par dollars samt et vanskeligt drev opdage hans metode til en flaske Tren. Men den altid udligningsvariabel er, at der er så mange skyggefulde mennesker, at det faktisk er en 50/50 mulighed, du får det, du betaler for.
Dette fører os til den fantastiske verden af peptider såvel som designere. Vi må sandsynligvis sige tak til Major League Baseball såvel som Kongressen for at have gjort disse ting forstået for offentligheden. Før obligationer, McGuire, såvel som Canseco, ville jeg foreslå, at flertallet af mennesker ikke forstod, at steroider såvel som prohormoner ACF Fiorentina Trøje eksisterede, der ikke var mainstream fitnesscenter -kemier, vi alle har hørt om. Blanding af forskningsundersøgelsesprodukter såvel som din typiske mand på Fitness Center kører den anden retning fra disse ting. Plus hvad der har en indledende: GHRP-6, CJC1295, PT141. Forventer de virkelig, at folk pumper disse ting ind i deres kroppe? Fantastisk ting, vi har en weblaboratorie rotte ved navn Bostin Lloyd til at udføre vores beskidte arbejde for os. Jeg vil give den mand kredit, han vil prøve noget.

OK, så lad os oplyse, at du er en naturlig fyr. Har du nogensinde prøvet så godt som en tur med alle mærker på bodybuilding.com? Held og lykke. Der er adskillige forretninger i det væsentlige, at alle udråber, at deres ting er meget bedre end den næste fyr. Det var bestemt enkelt, da vi kun havde en proteindrink, der smagte som hundebæsj, en fedtbrænder, der virkelig fungerede, såvel som en før-træning, der lugtede som opkast-Supreme Orange-men det pakket meget mere punch end noget ud i dag.

Så vi er overdraget til to generationer. År tilbage var dine valg begrænsede, men tingene virkede. Vi blev ikke bombarderet med også meget information. Vi gik ind i gymnastiksalen, løftede vores æsler af, tog Gud-forfærdelige smagtilskud, såvel som hvem der forstår-hvis vi ønskede gear, kan det have været en stor røvsmerter at få, men det ville arbejde. Ud over nu havde jeg meget bedre, at jeg har min ph.d. i ernæringstilskud, da det er Hornet’s Nest of Smart Marketing. Hver træningsprofessionel såvel som Guru har en ny metode til mig at træne for at forbedre dette eller det. Ud over sikker kan gearet være enkelt at få, men det er enten under doseret eller falsk.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvilken generation der var bedre. Jeg kan godt lide muligheder såvel som evnen til at tage kloge beslutninger. Lige da dagens marked er oversvømmet i alle de forkerte retninger indebærer ikke, at der ikke er store såvel som pålidelige mærker såvel som kilder. Løsningen? Bliv ikke med at tro på at tro på specifikke mærker er store, da de har de mest populære kvinder på deres stand på Expo. Så godt som du vil have godt udstyr? Gør nogle due diligence. Hvis omkostningerne ser ud til at være så gode at være sand, er det sandsynligvis. Der er masser af masse-monstere, der går på gaderne såvel som i dine fitnesscentre. Nogen tilgængelige har tingene fundet ud. Det kan endda være dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

For tykFor tyk

Nogle ting i mit liv er lidt for tykke i disse dage. Heldigvis kan Ben lide tingene temmelig tykke Desværre gør jeg det ikke. Mine mest aktuelle videoer Løbende idé