Chlorella beskytter leveren mod hepatitis-C-virus

Hepatitis-C-virus decimerer din lever. Tilskud, der består af Chlorella vulgaris, kan hjælpe med at sikre leveren af inficerede individer – lidt, forskere ved American Northgate Medical Center annoncerede i World Journal of Gastroenterology. Chlorella kan også hjælpe kroppen med at bekæmpe virussen – igen, bare lidt.

Hepatitis-C-virus decimerer din lever. Tilskud, der består af Chlorella vulgaris, kan hjælpe med at sikre leveren af inficerede individer – lidt, forskere ved American Northgate Medical Center annoncerede i World Journal of Gastroenterology. Chlorella kan også hjælpe kroppen med at bekæmpe virussen – igen, bare lidt.

Millioner af mennesker på denne planet bærer typisk uden at vide, hepatitis-C-virus [se nedenfor]. Transfusioner med inficeret blod er normalt, hvordan infektion sker, men virussen kan også overføres gennem inficerede injektions nåle, der er blevet anvendt på bærere, uhygienisk kropspiercing eller tatoveringspraksis eller gennem seksuel kontakt.

Hepatitis-C-virus decimerer din lever. Tilskud, der består af Chlorella vulgaris, kan hjælpe med at sikre leveren af inficerede individer – lidt, forskere ved American Northgate Medical Center annoncerede i World Journal of Gastroenterology. Chlorella kan også hjælpe kroppen med at bekæmpe virussen – igen, bare lidt.
Hepatitis -virussen multipliceres i leverceller. Leverskaden, der resulterer, forårsager mavesmerter, kvalme og opkast, nedsat appetit, gulsot, træthed og kløe. Hvis immunsystemet ikke formår at kontrollere virussen, eller ingen medicinsk behandling er tilgængelig, inkluderer de langsigtede effekter fibrose i leveren, cirrhose og i sidste ende leverkræft.

Bhutani delte sine forsøgspersoner i fire grupper på 16 testpersoner i hver.

Der er fire kendte typer af hepatitis-C-virus. Typer 1 og 4 er så aggressive, at kroppen ikke er i stand til at bekæmpe disse med succes på egen hånd. Kombineret terapi er påkrævet, bestående af en syntetisk version af det immunstimulerende protein-interferon og en virusinhibitor. Denne behandling har kun været tilgængelig i betragtning af den 2000.

Dyre- og humane studier har vist, at Chlorella stimulerer syntesen af interferon, og det er grunden Gremio Trøje til, at forskerne ønskede at vide, om Chlorella-tilskud ville hjælpe med at bekæmpe hepatitis-C type-1-virus. I Køb for at finde ud af, at de gjorde en 12-ugers udforskning af 13 personer, som alle havde en hepatitis-C type-1-virusinfektion.

Forskerne giver lidt information om deres testpersoner, men læser mellem de linjer, du ville have mistanke om, at de kom fra de nederste led i samfundet.

Emnerne havde ikke brugt medicin. Halvdelen af dem havde fået medicin i fortiden, men havde ikke reageret godt på det.

Forskerne gav deres emner 3 tabletter bestående af 500 mg chlorella to gange om dagen i den første uge. Derefter fik alle forsøgspersoner den samme dosis tre gange om dagen. Det indikerede, at forsøgspersonerne tog i alt 4,5 g chlorella i tabletform dagligt i uger 2-12.

Derudover drak forsøgspersonerne også 30 ml af et opløseligt chlorella -præparat to gange om dagen. Dette gav dem yderligere 5 g chlorella dagligt. Begge produkter var blevet fremstillet af det japanske Sun Chlorella Corporation.

Tilskud minimerede koncentrationen af leverenzymet i blodet fra en masse af forsøgspersoner. Det er et positivt tegn, da et højt AST -niveau er et tegn på, at leveren har vanskeligheder. Effekten var dog ikke statistisk signifikant. Værdierne vist i figuren herunder er af antallet af IE/ml.

Det, der var signifikant – og positivt – var virkningen af chlorella på niveauet for leverenzymet alt. Niveauet for dette faldt også i mange af emnerne, som vist nedenfor, hvilket er et positivt tegn. Discasing ALT -værdier antyder, at leverindvinding finder sted. Værdierne vist i figuren herunder er af antallet af IE/ml.

Forskerne overvågede også tilstedeværelsen af hepatitis-virussen ved at kontrollere niveauerne af virus-RNA i forsøgspersoners blod. I mange af emnerne faldt beløbet, men denne effekt var heller ikke statistisk signifikant.

Forskerne studerede også en kontrolgruppe af mennesker, der blev inficeret, men ikke fik nogen chlorella. I denne gruppe var der ingen signifikante ændringer.

Forskerne er opmærksomme på, Bologna FC 1909 Trøje at chlorella ikke kan helbrede hepatitis-C type-1-virusinfektioner. De skriver: ”Ikke desto mindre konkluderer vi fra vores nuværende fund, at fordelene PSV Eindhoven Trøje ved chlorella-administration i behandlingen af kronisk hepatitis C-virus-infektion før og/eller under administration af interferon plus antivirale lægemidler samt virkningerne af chlorella på kronisk Infektion med andre hepatitis C-virus-genotyper, garanterer yderligere undersøgelse. ”

Undersøgelsen blev ikke finansieret af Sun Chlorella Corporation, men af forskernes arbejdsgiver.

Effektivitet og sikkerhed ved chlorella -tilskud hos voksne med kronisk hepatitis Cvirusinfektion.
Azocar J, Diaz A.

Abstrakt

SIGTE:

At undersøge sikkerheden og effektiviteten af chlorella hos 18 individer kronisk inficeret med hepatitis C -virus (HCV) genotype 1.
METODER:

Atten voksne med kronisk infektion med HCV -genotype 1 modtog daglig oral supplementering af chlorella i 12 wk. Ændringer i RNA -niveauerne af HCV såvel som for aspartataminotransferase (AST) og alaninaminotransferase (ALT) niveauer blev undersøgt efter denne behandlingsperiode. Parrede t -test blev udført for at sammenligne indikaterne af de forskellige variabler i begyndelsen og slutningen af undersøgelsen. Bivirkninger og livskvalitetsaspekter blev også sammenlignet mellem uger 0 og 12 i undersøgelsesperioden.

Resultater:

Et flertal 84,61% af individerne havde et signifikant fald i deres ALT -niveauer fra uge 0 til uge 12. Undersøgelse af bivirkninger viste, at chlorella var godt tolereret. Livskvalitetsvurderingen viste, at 76,9 af deltagerne rapporterede om en forbedring af deres energiniveau, og 46,1% rapporterede om en forbedring af deres opfattelse af generel sundhed. Selvom 69,23% også viste et fald i deres AST -niveauer, var dette ikke statistisk signifikant. En masse individer, der udviste en forbedring af deres ALT- og AST -niveauer, viste også en tendens til en nedsat HCV -viral belastning. HCV RNA -niveauerne viste et fald i 69,23% af patienterne, som sammen med ændringer i AST/ALT -forhold fra uge 0 til uge 12 var disse resultater ikke statistisk signifikante.

Konklusion:

Chlorella -tilskud blev godt tolereret hos individer med kronisk HCV og forbundet med et signifikant fald i ALT -leverenzymniveauer.

PMID: 23467073 [PubMed – Indekseret til MEDLINE] PMCID: PMC3581996

Kilde:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post